Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eiken tafel

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair Nieuwste 

Bij ons vind u zeker een eiken tafel naar uw wensen. U vind hier heel veel eiken tafels in diverse modellen en maten van een hoge kwaliteit. Al deze tafels worden gemaakt in eigen fabriek in Nederland. Echt handwerk dus. U kunt zelfs op afspraak komen kijken hoe wij uw eiken tafel maken. Wij hebben geen geheimen en leveren vakmanschap. Een tafel voor uw keuken of kantoor, het is allemaal mogelijk. En heeft u andere wensen, maatwerk is voor ons geen probleem. Onze eiken tafels worden gemaakt van goed gedroogd Frans of Europees eikenhout. De bladen zijn massief. Te combineren met een metalen of eiken tafelpoot.

 

  
- 1 2 3 4 5 Volgende >>Eiken tafel kopen? Grote collectie en sterk in maatwerk.

 

U bent op zoek naar een eiken tafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies in welk model, de juiste maat en de juiste behandeling. Zo maakt u de juiste keuze bij de aankoop van een eiken tafel. Een eiken tafel rond leveren wij met een  4 - 5 of 6 cm dik tafelblad. Met een eiken onderstel of een metalen onderstel. In de hoogte die u wenst. Wat het beste bij uw stoelen of bank past. Of zoekt u die robuuste eiken boomstamtafel met een stoere boomstam rand die we netjes glad schuren. Heel stoer met een metalen onderstel en oersterk. Heeft u vragen over onze tafels? We horen het graag.

 

Maatwerk van uw eiken tafel, in eigen fabriek, vertel ons uw wensen.

 

Omdat wij alle eiken tafels op bestelling maken kunnen wij rekening houden met uw wensen en maten. Vooral de hoogte van de tafel is belangrijk, zodat u op de juiste hoogte zit op uw stoelen of bank. Uw moet uw arm recht op de tafel kunnen leggen. U wilt niet te hoog of te laag zitten. Heeft u al stoelen, dan passen wij de de hoogte van de tafel aan op uw stoelen. Omdat wij met diverse houthandels werken kunnen wij een mooie prijs voor u aanbieden maar ook diverse dikte's van het blad. De maten 4,5 - 5 - 6 en zelfs 8 cm dik hebben wij in ons assortiment. Onze showroom is op afspraak te bezoeken, zo kunt u onze kwaliteit bekijken, eventueel al een tafel meenemen, of uw wensen bespreken.

 

Behandeling van eiken tafels, heel belangrijk bij eikenhout.

 

Eikenhout bevat looizuur. Sommige producten kunnen op looizuur reageren en geven zwarte vlekken. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom geven wij ook advies over de behandeling van een eiken tafelblad. Wilt u de natuurlijke kleur behouden van de eiken tafel dan kunt u kiezen voor onze Nano coating. Een kleurloos impregneermiddel wat zeer water en vuilafstotend werkt. Het moet elke 2 jaar worden behandeld zodat het tafelblad waterafstotend blijft. Deze coating is niet krasvast. Of u kiest voor een 2 componenten Ultra matte lak zoals Skylt. Deze behandeling is wat intensiever met 3 lagen maar wel zeer slijtvast. En ook kleurloos. Dan heb je nog keuze uit wat warmere kleuren die worden opgebracht door middel van een olie. Van de kleur zwart, teak, bruin of groenig, het kan allemaal. Het betreft een olie van Monocoat of een hardwax van Osmo. Maar om het u makkelijk te maken kunnen wij natuurlijk ook voor deze behandelingen zorgen. U kiest alleen met welk product en in welk kleur dat moet gebeuren.

 

 

Welk model eiken tafel zal ik kiezen?

 

U wilt een tafel kopen van eikenhout maar twijfelt nog welk model u gaat kiezen. Waar wilt u de eiken tafel voor gebruiken? Voor de woonkamer of in de keuken. Hoeveel ruimte heeft u voor de tafel? U moet ook goed kijken hoeveel ruimte u heeft om de tafel. Met de stoelen erbij geteld. Zodat u ook nog met de stoel naar achter kunt schuiven. Een ronde tafel bespaart veel ruimte en is iets gezelliger zitten. Heeft u veel beenruimte nodig dan kunt u nog kiezen welk onderstel u kiest. Heeft u een heel strak interieur dan kiest u waarschijnlijk ook voor een strak recht blad. Wilt u juist wat meer een stoer look dan is een eiken boomstam tafel misschien iets voor u.
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops