Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eiken tafel - Eiken tafel 4 - 4,5 cm

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel 4 - 4,5 cm

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteHier vind u onze eiken tafels met een blad van 4,2 tot 4,5 cm dik? Gemaakt van een hoge kwaliteit Europees of Frans eikenhout. Of u nu een X onderstel wenst of een A onderstel, alles is mogelijk. Ook leveren we als u dat wenst een onderstel in eikenhout. We zijn sterk in maatwerk dus we horen graag wat uw wensen zijn. U vind hier prachtige eiken tafels in diverse modellen en maten van een hoge kwaliteit tegen een mooie prijs. Al deze tafels worden gemaakt in eigen fabriek in Nederland.  De bladen zijn massief, rustiek glad en noesten opgevuld. 
-


Eiken tafel voor in uw woonkamer.

Bij eikentafelsonline vind je de eiken tafel met een blad van 4,2 tot 4,5 cm dik. Deze tafel heeft toch een robuuste uitstraling maar valt in een gunstige prijsklasse. Het tafelblad is gemaakt van een hoge kwaliteit Europees eikenhout en is netjes glad geschuurd. Een noest of scheurtje is nog wel zichtbaar in het blad zodat je toch een rustieke uitstraling krijgt. Deze eiken tafel is een prima tafel voor in de woonkamer. Gezellig eten aan deze tafel, knutselen met de kids of een spelletje kaarten. De combinatie van eikenhout met het metalen onderstel geeft een industriele look. Deze look past in diverse woonstijlen. In een modern interieur maar ook in een landelijk interieur. Deze eiken tafel is neutraal en u kunt de kleur van het tafelblad eventueel nog verven met een passende kleur van uw andere meubels of vloer. Deze eiken tafel heeft een recht blad met rechte zijkanten. Wilt u een wat grillige tafel meer robuust dan kiest u voor een eiken boomstamtafel.

 

Eiken tafel met metalen onderstel

U heeft bij ons een enorme keuze uit metalen onderstellen voor de eiken tafels. Een U poot, A poot of X poot. Het is allemaal mogelijk. Het metalen onderstel is vakkundig gelast en lasnaden zijn netjes afgewerkt. Ze worden voorzien van een poedercoating om de kwaliteit hoog te houden. Keuze uit zwart of witte poedercoating. Andere kleur kan wel op aanvraag. Meestal word het onderstel geleverd als bouwpakket, heel makkelijk te monteren met bijgeleverde schroeven. Dit hebben we gedaan om het metalen onderstel voordelig te kunnen verzenden met de post als iemand alleen een metalen poot nodig heeft voor zijn tafel.
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops