Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Boomstamtafel

Eikentafelsonline.nl > Boomstamtafel

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteVind bij ons een eiken boomstamtafel naar uw wensen. Mooi met die boomstamrand, en natuurlijke robuuste look. Te combineren met diverse metalen of eiken onderstellen in diverse maten. De keuze is enorm. En heeft u andere wensen, wij horen het graag. Wij werken met een hoge kwaliteit Frans of Europees eikenhout, goed gedroogd. De boomstamtafel word in eigen fabriek met de hand gemaakt. Wilt u kijken hoe we onze producten maken, geen probleem, kom gerust eens kijken. Zo leveren wij de eiken boomstamtafel in 4,5 en 5 cm dik. Maar ook in 6 cm dik. U kunt kiezen uit een glad blad, noesten opgevuld. Of een rustiek blad, geborsteld, noesten en scheurtjes niet opgevuld.Ook kunnen wij voor u het tafelbald behandelen in een kleur naar keuze. 
- 1 2 Volgende >>U zoekt een Eiken boomstamtafel?

 

Bij ons vind u altijd een eiken boomstamtafel. Wij werken samen met diverse houthandels en groothandels. Zo kunnen wij altijd wel een boomstamtafel leveren van eikenhout. Ook kunnen we altijd een scherpe prijs aanhouden omdat we rechtstreeks vanuit de houthandel leveren. Er zit dus geen verkoop kanaal tussen. U kunt al kiezen uit een bladdikte van 4,5 cm dik.

Maar ook leveren wij een boomstamtafel van 5 cm dik en een boomstamtafel van 6 dik. En staat de juiste dikte of het model er niet bij, stuur ons een email info@tuinenhuisspullen.nl en wij sturen u een prijs en levertijd toe. Een boomstamtafel van eikenhout geeft een robuuste warme sfeer in uw huis. Vooral omdat het blad niet kaarsrecht is maar juist mooie welvingen heeft aan de zijkant. Ook de kleuren van het boomschors wat aan de zijkant heeft gezeten geeft een extra charme. Elk tafelblad heeft zijn eigen unieke kenmerken en vormen.

 

Eiken boomstamtafel met rvs tafelpoot?

 

Wij leveren niet alleen standaard eiken tafels, maar ook unieke modellen. Wat dacht u van een boomstamtafel met een rvs tafelpoot. Het geeft een mooi contrast met het eikenhout. En het heeft een iets moderne uitstraling. Ook gaat rvs nooit roesten. De prijs is wel iets duurder omdat rvs een stuk duurder is dan metaal. Ook het lassen van rvs vergt iets meer tijd en kundigheid. Maar dan heb je ook echt kwaliteit en iets unieks in huis. We hebben diverse modellen zoals een eiken boomstamtafel met rvs XX tafelpoot, Trapezium tafelpoot rvs of een U tafelpoot van rvs.

 

U zoekt een Robuuste tafel?

 

Een robuuste tafel is erg in de mode tegenwoordig. Meestal met een metalen onderstel eronder. U kunt dan kiezen voor een dik blad van 8 tot 10 cm. Of u kiest voor een boomstamblad met een robuust uiterlijk. Of een Suarhout tafelblad, dat is zeker 8 cm dik en heeft een echt robuust geleefd blad. Deze tafels zijn onverwoestbaar en hebben een lange levensduur.
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops