Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eiken tafel - Eiken tafel rond 4

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel rond 4

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteU zoekt een eiken tafel rond met metalen onderstel? Wij leveren een grote collectie ronde tafels in diverse modellen metalen onderstellen, als ook een eiken onderstel. Ook zijn wij sterk in maatwerk. Al deze ronde tafels worden gemaakt in eigen fabriek in Nederland. Echt handwerk dus. U kunt zelfs op afspraak komen kijken hoe wij uw tafel maken. Wij hebben geen geheimen en leveren vakmanschap. Deze ronde eiken tafels worden gemaakt van goed gedroogd massief Frans of Europees eikenhout. We leveren deze tafels met een dikte tafelblad die kan varieren tussen de 4 en 4,5 cm dik. Ook vind u bij ons een bijpassende eiken salontafel rond. 
-


Eiken tafel rond 4 cm dik

Een eiken tafel rond met een blad van 4 tot 4,5 cm dik. Mooie ronde tafelbladen met een rustieke uitstraling. Netjes geschuurd en af en toe een noest of scheurtje. Elk blad is anders. De dikte van 4 tot 4,5 cm is wat meer betaalbaar dan 5 cm dikke tafelbladen. Toch zie je het verschil niet heel erg goed. Er is keuze uit diverse poten voor onder het ronde tafelblad. Een metalen onderstel of een houten onderstel. Beide is mogelijk bij ons. De trend van nu is wel de metalen poot. 

 

Gezellig zitten om een ronde eiken tafel

Een ronde tafel heeft als voordeel dat je elkaar wat meer kunt aankijken en makkelijker met elkaar kunt praten. Bij een lange tafel met 6 of 8 personen moet je al gauw langs iemand heen kijken om met iemand aan het einde van de tafel te praten. Ook is er meer ruimte om de ronde tafel heen. Ook betreft de beenruimte kan het gunstiger zijn, bij een lange tafel zit je vaak met de ruimte tussen de poten in, dat moet precies kloppen om je stoelen goed te laten passen. Ook kan bij veel modellen lange tafels niemand op de kopse kant zitten betreft de tafelpoot.

 

Hoogte van uw ronde eiken tafel

De hoogte van de ronde eiken tafel is heel belangrijk. Als u te laag zit is niet prettig, maar als u te hoog zit is ook niet fijn. Wij kunenn de tafel op maat maken betreft hoogte. Maar kijk ook goed naar uw stoelhoogte, en kijk eens goed of u wel prettig zit. Uw armen moeten eigenlijk recht en ontspannen op het tafelblad kunnen liggen. Komt er nog een kussen op de stoelen te liggen, let dan ook op dat u hoger komt te zitten. Toch iets om goed over na te denken.
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops