Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel rond 5 dik > Eiken tafel rond - 5 dik - 3 metalen poten

Bookmark and Share

Eiken tafel rond - 5 dik - 3 metalen poten


Een eiken tafel rond met een massief blad, daaronder een metalen onderstel met 3 schuine poten. Een ronde tafel met veel ruimte om de tafel en veel beenruimte. Het ronde tafelblad is 5 cm dik. Gemaakt van Europees eikenhout, goed gedroogd. Dit blad heeft een rustieke uitstraling, noesten opgevuld.

Rond blad van 4 of 6 cm dik met metalen onderstel op aanvraag.

Totale hoogte is 78 cm hoog. Maatwerk is mogelijk op aanvraag.

De ronde tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen ook voor u monteren.

Hulp met tillen bij deze zware bladen is noodzakelijk, de chauffeur is meestal alleen.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel word standaard behandeld met een zwarte of witte poedercoating.

Viltjes onder het onderstel om krassen te voorkomen raden wij aan. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Utrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

U kunt zelfs op afspraak komen kijken om uw eiken tafelblad uit te zoeken. Er komt een sticker met uw naam op het blad en wij zorgen dat het blad bij u komt. Heeft u zelf een aanhanger dan kunt u het blad direct meenemen.

Levertijd zeker 5-6 weken. Behandelen van het blad, uitharden van de verf, metalen onderstel lassen en naar de poedercoatfabriek brengen kosten veel tijd. Daarna moeten we nog de route's inplannen voor de chauffeurs. Wij houden u op de hoogte betreft de leverdag.

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 5-6 weken


Kies uw maat voor de tafel rond


kleur metalen onderstel


Behandeling eiken tafels


Showroom bezoeken


Montage


hoogte tafel


Prijs: € 795,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops