Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Wandplank - Onderhoud > Kleurloze nano coating

Kleurloze nano coating


Onze kleurloze nano coating die u kunt toepasen op onze eiken tafels, maar ook op uw andere meubels of tuinmeubels. Makkelijk opbrengen met een roller , 24 uur drogen, goed ventileren en klaar. Deze vloeistof geeft een beschermlaag die u niet ziet voor 2-3 jaar. De meubels zijn dan beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Niet tegen krassen.

1 flesje is 500 ml, hier kunt u 1 a 2 tafelbladen mee behandelen. De prijs is inclusief 7, euro tnt postkosten.

- Onmiddellijk en voortdurende bescherming tegen vocht, water, micro organismen, schimmels, mossen en algen.
- Bespaart u geld, energie en tijd in het regelmatig opnieuw behandelen of schoonmaken van houten meubelen of uw stenen terras, de meubels zijn zeker 2 jaar beschermd. 1 x behandelen, 24 uur drogen en klaar.
- Bestand tegen vorst en vermindert de aantasting van zouten, bijvoorbeeld chloriden.
- Toepasbaar op diverse producten en ondergronden zowel binnen als buitenshuis. Aan te raden is om het buiten of in de garage te behandelen, de geur is vrij sterk.
- Langdurige bescherming tegen alle weersomstandigheden.
- Na behandeling is schoonmaken eenvoudig zonder enige vorm van schoonmaakmiddelen.Bij het knoeien van vloeistoffen blijft deze op de beschermlaag liggen, het trekt niet in het hout.
- Hout zal niet meer dusdanig verkleuren.
- Na het aanbrengen is de vloeistof volledig onzichtbaar voor het menselijk oog, de kleur van de meubels blijft hetzelfde.


Levertijd: 2-4 dagen


aantal flesjes


Prijs: € 32,95
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops