Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Wandplank - Onderhoud > Kleurloze nano coating

Kleurloze nano coating


Onze kleurloze nano coating die u kunt toepasen op onze eiken tafels, maar ook op uw andere meubels of tuinmeubels. Makkelijk opbrengen met een roller , 24 uur drogen, goed ventileren en klaar. Deze vloeistof geeft een beschermlaag die u niet ziet voor 1 a 2 jaar. De meubels zijn dan beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Niet tegen krassen.

1 flesje is 500 ml, hier kunt u 1 a 2 tafelbladen mee behandelen.

LET OP: Bij nieuw teakhout en vuile meubels raden wij aan om eerst de cleaner te gebruiken zodat de nano coating goed zijn werk kan doen.

De prijs is inclusief 7, euro tnt postkosten. Dit geld ook voor Belgie.

- Onmiddellijk en voortdurende bescherming tegen vocht, water, micro organismen, schimmels, mossen en algen.
- Bespaart u geld, energie en tijd in het regelmatig opnieuw behandelen of schoonmaken van houten meubelen of uw stenen terras, de meubels zijn zeker 2 jaar beschermd. 1 x behandelen, 24 uur drogen en klaar.
- Bestand tegen vorst en vermindert de aantasting van zouten, bijvoorbeeld chloriden.
- Toepasbaar op diverse producten en ondergronden zowel binnen als buitenshuis. Aan te raden is om het buiten of in de garage te behandelen, de geur is vrij sterk.
- Langdurige bescherming tegen alle weersomstandigheden.
- Na behandeling is schoonmaken eenvoudig zonder enige vorm van schoonmaakmiddelen.Bij het knoeien van vloeistoffen blijft deze op de beschermlaag liggen, het trekt niet in het hout.
- Hout zal niet meer dusdanig verkleuren.
- Na het aanbrengen is de vloeistof volledig onzichtbaar voor het menselijk oog, de kleur van de meubels blijft hetzelfde.


Levertijd: 2-4 dagen


nano coating


cleaner


€ 32,95
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops