Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel Ovaal 5-6 > Eiken tafel Ovaal - matrix 8x4

Eiken tafel Ovaal - matrix 8x4


Eiken tafel met een ovaal blad van 5 of 6 cm dik. Deze oval tafels worden gemaakt van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Glad geschuurd tafelblad met een rustieke uitstraling. Daaronder een smal metalen onderstel in matrix vorm, kokermaat 8x4 cm. Zeer subtiel en elegant onderstel. Extra beenruimte met deze mooie ovale tafel.

Deze eiken tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet. Kijk ook eens op onze productinfo pagina.

Het metalen onderstel is standaard behandeld met een blanke lak. Bij opties kunt u nog kiezen voor een poedercoat behandeling in de kleuren zwart of wit.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven, Deventer of Utrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4-6 weken


Kies uw maat voor de eiken tafel


Behandeling tafel


Behandeling metalen onderstel


blad 6 cm dik


Zelf behandelen


€ 1.399,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops