Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Boomstamtafel > boomstamtafel 5 en 6 cm - rvs > Eiken boomstamtafel - rvs onderstel U poot 10x2 cm

Eiken boomstamtafel - rvs onderstel U poot 10x2 cm


Een eiken boomstamtafel  met een massief blad van 5 of 6 cm dik. Aan de zijkant van de tafel zit u nog de charme van het boomschors. Netjes glad geschuurd natuurlijk. Daaronder een RVS onderstel in U vorm. Een Robuuste tafel. Gemaakt van Frans eikenhout, goed gedroogd.

De boomstamtafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen de tafel ook bij u monteren geen probleem. Er zitten rubber dopjes onder het onderstel om krassen op uw vloer te voorkomen

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 


Levertijd: 4-6 weken


Kies uw maat voor de eiken tafel


Dikte blad


Behandeling eiken tafels


Breedte blad


Hoogte tafel


Zelf behandelen


Prijs: € 1.464,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops