Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Boomstamtafel > boomstamtafel 5 en 6 cm - rvs > Eiken boomstamtafel - rvs onderstel U poot 10x2 cm

Eiken boomstamtafel - rvs onderstel U poot 10x2 cm


Een eiken boomstamtafel  met een massief blad van 5 of 6 cm dik. Aan de zijkant van de tafel zit u nog de charme van het boomschors. Netjes glad geschuurd natuurlijk. Daaronder een RVS onderstel in U vorm. Een Robuuste tafel. Gemaakt van Frans eikenhout, goed gedroogd. Een tafel waar je heerlijk aan kunt eten of knutselen met de kinderen. Ook een tafel die tegen een stootje kan.

De boomstamtafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen de tafel ook bij u monteren geen probleem. Er zitten rubber dopjes onder het onderstel om krassen op uw vloer te voorkomen

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 


Levertijd: 4-6 weken


Kies uw maat voor de eiken tafel


Dikte blad


Behandeling eiken tafels


Breedte blad


Hoogte tafel


Zelf behandelen


€ 1.449,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops