Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Boomstamtafel > boomstamtafel 4,5 cm > Eiken boomstamtafel - 4,5 dik - metalen onderstel X poot 12x12 cm

Eiken boomstamtafel - 4,5 dik - metalen onderstel X poot 12x12 cm


Een eiken boomstamtafel met een massief blad van 4,5 cm dik. Gemaakt van een hoge kwaliteit Europees eikenhout. Daaronder een metalen onderstel in X vorm, kokerdikte 12x12 cm. Prachtige boomstam look, de boomrand is er niet afgezaagd, maar netjes geschuurd, zo ziet u de charme van de boomschors.

Deze eiken boomstamtafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het blad is glad met een rustieke uitstraling, noesten opgevuld. Tafelhoogte 78 cm hoog.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet. Als wij behandelen is de levertijd 3 weken, de verf moet goed drogen.

Het metalen onderstel is standaard gepoedercoat. Om roest te voorkomen en om kwaliteit te leveren, kiezen wij voor poedercoaten. Geverfde onderstellen hebben niet de hoge kwaliteit van poedercoaten, ook kunt u verf er af stoten. Poedercoat in de kleur zwart, of wit, of verzonken.

Wilt u de boomstamtafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 2-3 weken


Kies uw maat


Zelf behandelen


Behandeling eiken tafels


Kleur onderstel


Showroom bezoeken


Prijs: € 793,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops