Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Zitmeubels > Banken > Bank leder Le Mans - metalen onderstel

Bank leder Le Mans - metalen onderstel


Bank voor bij uw tafel. Gemaakt van hoogwaardig Africa Leder. Het onderstel van metaal is zwart gecoat. Standaard 51 cm hoog. Maatwerk is mogelijk. Deze banken worden gemaakt met de hoogste zorg en van het beste materiaal in eigen fabriek in Nederland. Leder is makkelijk schoon te maken. Andere stoffen op aanvraag.

Deze bank heeft een hoog zitcomfort en past prima bij onze eiken tafels. Er kunnen dan ook meerdere mensen aan de tafel zitten dan als u stoelen gebruikt. Het is gezelliger zitten, en ideaal als u kinderen heeft. De meeste banken hebben geen armleuningen zodat u makkelijk in en uit kunt schuiven bij het zitten. Wilt u de volledige ruimte benutten aan uw tafel dan besteld u de bank zeker 70 cm korter dan uw tafel. Maar dit kan nog allemaal in overleg, ook afhankelijk van op welke plek de poten van de tafels staan, en hoeveel het tafelblad over zou moeten steken.

Deze leersoorten zijn in te spuiten met Leather/textile protector van Oranje B.V. (lees altijd eerst de gebruiksaanwijzingen).


Levertijd: 8-10 weken


maat bank


kleur africa leder


€ 1.101,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops