Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Matrixpoot 8x8 cm

Bookmark and Share

Eiken salontafel Matrixpoot 8x8 cm


Een eiken salontafel met een massief boomstamblad van 5 cm dik. Gemaakt van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Daaronder een metalen onderstel in matrix vorm. Prachtige salontafel met een stoer onderstel, kokermaat 8x8 cm.

Deze eiken salontafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Tafelhoogte 35 cm hoog.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in diverse kleuren. Inclusief bescherming onder het onderstel om krassen te voorkomen op uw vloer.

Wilt u de salontafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken bij Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4-6 weken


Maat salontafel


Behandeling salontafel


Behandeling metalen onderstel


Prijs: € 590,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops