Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Matrixpoot 8x8 cm

Eiken salontafel Matrixpoot 8x8 cm


Een eiken salontafel met een massief boomstamblad van 4 cm dik. Gemaakt van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Daaronder een metalen onderstel in matrix vorm. Prachtige salontafel met een stoer onderstel, kokermaat 8x8 cm. Ook mogelijk met een rechte rand.

Deze eiken salontafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Tafelhoogte ongeveer 43 a 44 cm hoog.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard behandeld met een poedercoating. Vakkundig gelast en netjes afgewerkt. Aan te raden om viltjes onder het onderstel te plakken om krassen te voorkomen op uw vloer.

Wilt u de salontafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken bij Zoetermeer. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 3-5 weken

Behandeling salontafel


Zelf behandelen


Behandeling metalen onderstel


boomstamrand of rechte rand


€ 475,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops