Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel - metalen X poot 8x8 cm

Bookmark and Share

Eiken salontafel - metalen X poot 8x8 cm


Een eiken salontafel met een massief blad van 4 of 5 cm dik. Gemaakt van een hoge kwaliteit Europees eikenhout. Daaronder een metalen onderstel in X vorm. Prachtige salontafel met een stoer onderstel, kokermaat 8x8 cm.

Deze eiken salontafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

U heeft keuze uit een glad blad, noesten opgevuld of uit een rustiek blad, noesten en scheurtjes niet opgevuld. Tafelhoogte bij een glad blad 46 cm hoog en bij en rustiek blad 47 cm hoog.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in de kleur zwart. Viltjes onder het onderstel om krassen te voorkomen raden wij aan.

Wilt u de salontafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken bij Utrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 2-3 weken


Maat salontafel


Uitvoering blad


Behandeling eiken tafels


Behandeling onderstel


Montage


Prijs: € 269,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops