Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel rond - rond onderstel

Eiken salontafel rond - rond onderstel


Een eiken salontafel met rond blad. Het bovenblad is 2 cm dik, met een rond metalen onderstel . Gemaakt van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Netjes glad geschuurd. Kan worden besteld als losse salontafel,  maar ook heel leuk als set van 2. Je kunt de kleinere salontafel onder de grotere salontafel schuiven.

Deze eiken salontafel word geleverd met los blad, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in diverse kleuren. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. Standaard maken wij rubberen dopjes onder het onderstel om krassen te voorkomen.

Wilt u de salontafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 6-8 weken


Maat salontafel


hoogte salontafel


Behandeling eiken tafels


Behandeling metalen onderstel


Zelf behandelen


€ 429,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops