Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Rank zonder onderblad

Eiken salontafel Rank zonder onderblad

Eiken salontafel Rank zonder onderblad  Eiken salontafel Rank zonder onderblad  Eiken salontafel Rank zonder onderblad

Eiken salontafel Rank zonder onderblad


Een eiken salontafel met een ranke uitstraling. Past in elk interieur. Het bovenblad is 2,5 tot 3 cm dik, het metalen onderstel is gemaakt van een smalle koker ook 2,5 a 3 cm. Gemaakt van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Netjes glad geschuurd. 

Deze eiken salontafel word geleverd met los blad, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset. Of wij monteren voor u.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard gepoedercoat in diverse kleuren. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. Viltjes onder het metalen onderstel is aan te raden.

Wilt u de salontafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken bij Eindhoven. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 2-3 weken


maat salontafel


hoogte salontafel


Kleurbehandeling


Behandeling metalen onderstel


Zelf behandelen


€ 359,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops