Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Rank met onderblad metaal

Eiken salontafel Rank met onderblad metaal


Een eiken salontafel met een handig onderblad van metaal. Om boeken of andere spullen in op te bergen. Het bovenblad is 3 cm dik en is van eikenhout, het onderblad is 2 cm dik en is verzonken in het metalen onderstel. Gemaakt van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Netjes glad geschuurd. Het metalen onderstel is niet te robuust zodat deze salontafel een mooi strakke look heeft.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in diverse kleuren. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. Standaard maken wij rubberen dopjes onder het onderstel om krassen te voorkomen.

Wilt u de salontafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4-6 weken


Maat salontafel


hoogte salontafel


kleurbehandeling


Behandeling metalen onderstel


Zelf behandelen


€ 765,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops