Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Robuust

Eiken salontafel Robuust


Een eiken salontafel gemaakt van massief eiken planken van 5 cm verlijmd tot een blad van 10 cm dik. Daaronder een metalen onderstel bestaande uit 2 profielen strips van 10x10 cm. Een robuuste salontafel , onverwoestbaar. De eiken balken zijn niet helemaal tot binnenin gedroogd, dit geeft de robuuste look, met noesten en scheuren. Een prachtstuk in uw woonkamer. Dat word genieten!

De salontafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen de tafel ook bij u monteren geen probleem.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet. Bezoek ook eens onze pagina productinfo.

Het metalen onderstel word standaard behandeld met een blanke lak tegen roesten. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in de kleur zwart of wit. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder voor meer opties.


Levertijd: 4-6 weken


Lengte


hoogte salontafel


Kleurbehandeling


Behandeling metalen onderstel


Zelf behandelen


€ 639,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops