Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Robuust

Eiken salontafel Robuust


Een eiken salontafel gemaakt van massief eiken balken van 15 x 15 cm. Daaronder een metalen onderstel bestaande uit 2 profielen strips van 10x10 cm. Een robuuste salontafel , onverwoestbaar. De eiken balken zijn niet helemaal tot binnenin gedroogd, dit geeft de robuuste look, met noesten en scheuren. Een prachtstuk in uw woonkamer. Dat word genieten!

De salontafel word soms geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. 

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet. Bezoek ook eens onze pagina productinfo.

Het metalen onderstel kan worden behandeld met een blanke lak. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in de kleur zwart of wit. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken bij Schijndel. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder voor meer opties.


Levertijd: 4-6 weken


Lengte


hoogte salontafel


Kleurbehandeling


Behandeling metalen onderstel


Zelf behandelen


€ 379,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops