Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Robuust

Eiken salontafel Robuust

Eiken salontafel Robuust  Eiken salontafel Robuust  Eiken salontafel Robuust

Bookmark and Share

Eiken salontafel Robuust


Een eiken salontafel gemaakt van dikke eiken balken van 14x14 cm, daaronder een metalen onderstel bestaande uit 2 profielen van 10x10 cm. Op foto 2 is de hoogte 25 cm hoog, op foto 3 is de salontafel 35 cm hoog. Een robuuste salontafel , onverwoestbaar. De eiken balken zijn niet helemaal tot binnenin gedroogd, dit geeft de robuuste look, met noesten en scheuren.

De salontafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen de tafel ook bij u monteren geen probleem.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel word standaard behandeld met een blanke lak tegen roesten. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in de kleur zwart of wit. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 


Levertijd: 4-6 weken


Lengte


hoogte salontafel


Kleurbehandeling


Behandeling metalen onderstel


Prijs: € 520,00

Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops