Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken Salontafels > Eiken salontafel Cirkel

Eiken salontafel Cirkel


Eiken salontafel model Cirkel. Een schattige salontafel als je deze ziet staan. Te gebruiken als bijzettafeltje of als salontafel. Ook leuk als set van 2 stuks. Gemaakt van massief Frans eiken. Van hoge kwaliteit. De dikte is 5 cm. Mooi met de metalen poten. Keuze uit wit of zwarte poedercoating voor een mooie afwerking van de metalen poten.

Het eikenhout is onbehandeld, behandelen is wel aan te raden om het hout te beschermen tegen vuil en vlekken. Wij kunnen het hout voor u behandelen. Of u kiest een verfproduct in de webshop en behandeld het hout zelf. Kijk ook eens bij onze pagina productinfo onder aan de website.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in diverse kleuren. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. Standaard maken wij rubberen dopjes onder het onderstel om krassen te voorkomen.

Wilt u de salontafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop en Deventer. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken salontafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4-6 weken


Maat salontafel


Hoogte salontafel


Behandeling salontafel


Behandeling metalen onderstel


Zelf behandelen


€ 299,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops