Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Tafel rond Suarhout

 

 

Een tafel rond Suarhout. Deze tafels zijn echt uniek in uw huis. Het prachtige Suarhout afkomstig uit Indonesie, met zijn prachtige boomstamrand en mooie natuurlijke kleur schakeringen. Te combineren met een metalen onderstel naar keuze. Gezellig zitten aan deze ronde tafel van Suarhout. Het blad is 7 a 8 cm dik en bestaat uit 1 massief stuk hout. Niets opgedikt of verlijmd. Elk blad is uniek. Uw haalt de natuur in huis met deze tafel rond Suarhout.

Het blad word netjes afgewerkt en aan te raden is dat wij het blad voor uw behandelen met een Ultra matte lak, de natuurlijke kleur van het Suarhout blijft behouden. Of de kleur Brown, het hout word iets donkerder, maar hierdoor komen de lichte kleuren mooi naar voren.

Uw kunt ook zelf behandelen met de kleurloze nano coating, ook hiermee blijft de natuurlijke kleur behouden, echter vocht en vlekken kunnen niet in het hout trekken.

Onze metalen onderstellen geven een mooi contrast met deze ronde tafel van Suarhout. Keuze uit een fijn onderstel of een wat robuuster onderstel. Behandeld met een hoogwaardige poedercoating of u kiest voor een onderstel gemaakt van Rvs.

In ons assortiment vind u ook een salontafel rond boomstam suarhout en een boomstamtafel Suar. Dus zoekt u een tafel van Suarhout dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 


Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops