Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

De 5 Leukste ronde eiken tafels

 

Een ronde eiken tafel. Net even anders dan een lange rechthoekige tafel.

 

Waarom een ronde tafel?

 

1. Neemt minder ruimte in beslag. Er kunnen net zoveel mensen om de tafel zitten als dat je en lange tafel hebt. Alleen als je een grote ronde tafel hebt met bijvoorbeeld een doorsnede van 150 cm dan neemt de tafel natuurlijk wel iets meer ruimte in omdat deze erg breed is.

2. Je zit gezelliger aan een ronde tafel , je zit recht tegenover elkaar. Dat is makkelijker met iets pakken en om met elkaar te praten.

 

 

Van welk materiaal zijn de ronde tafels gemaakt?

 

De eiken tafel rond worden gemaakt van de beste kwaliteit eikenhout. Van Europees eikenhout en van Frans eikenhout. Het eikenhout word goed gedroogd zodat de werking van het hout zo min mogelijk is. Hout werkt altijd wel iets, maar grote diepe scheuren proberen we door het goed drogen te voorkomen. De tafelbladen kunnen worden geleverd in 4,5 en 5 tot 6 cm dik. Maar ook 8 cm dik is mogelijk, de prijs hiervan is natuurlijk wel een stuk duurder. Je hebt keuze uit diverse soorten eikenhout, vooral betreft oud eikenhout.

Nieuw eikenhout: Dit is mooi glad geschuurd en noesten zijn opgevuld. Dit hout is nog niet zo oud. Wel heeft het de mooie kleuren en houtnerven.

Oud eikenhout: Dit hout is wat ouder en heeft wat meer noesten en scheurtjes, noesten kunnen wel worden opgevuld als u dat wenst.

Geleefd eikenhout: Echt oud eikenhout met het geleefde uiterlijk zoals flinke noesten, scheuren en deuken. Het word wel iets glad geschuurd, maar de gaten en noesten worden niet opgevuld. Vaak heeft dit oude hout nog extra mooie kleuren en nerven.

Notenhout: Prachtig hout met prachtige nerven en kleuren.

Beton: Zelfs van beton kunnen we een rond tafelblad maken, u kunt dan kiezen uit een eiken onderstel. Echt een prachtige combinatie.

Fenix: Ook modern materiaal maar wel heel praktisch. Een plaatmateriaal gemaakt van papier en thermohardend hars, verkrijgbaar in vele kleuren.

 

Ronde eiken tafel van nieuw eikenhout glad

Keuze uit diverse eiken en metalen onderstellen.

Ronde eiken tafel van notenhout

Hier heeft u keuze uit tientallen metalen onderstellen.

 

Ronde eiken tafel van Suarhout

Met een metalen onderstel is dit massief stuk hout de natuur in uw huis.

 

Ronde eiken tafel van beton

Met een metalen onderstel, maar ook heel mooi met een eiken onderstel.

 

Ronde eiken tafel van Fenix

Onderhoudsvrij tafelblad gecombineerd met een metalen onderstel, maar ook heel mooi in combi met een eiken onderstel.

Een eiken tafel rond, denk er eens over na of u kiest voor een ronde tafel of een rechthoekige tafel. Met dit artikel weet u wellicht beter voor welk model u kiest.

 


Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops