Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Tafel rond Suarhout > Tafel rond Suarhout - Tira

Tafel rond Suarhout - Tira


Tafel rond Suarhout model Tira. Een 3 poot onderstel met tussenbalken, hier kunt u ook fijn uw voeten op laten rusten. Een tafel rond Suarhout is een plaatje in uw huis. Het blad is 7 a 8 cm dik, noesten en gaatje horen bij dit blad. 

De tafelhoogte kunt u aangeven, u kunt kiezen uit de hoogte 74 cm t/m 78 cm hoogte. Bekijk goed welke hoogte uw stoelen hebben en test welke zithoogte en tafelhoogte uw prettig vind.

De tafel word geleverd  als los blad met onderstel en schroeven. Makkelijk zelf te monteren, maar wij kunnen ook voor uw monteren. Hulp met tillen is wel nodig, de bladen zijn met 2 mensen te tillen.

Het Suarhout heeft van nature een prachtig kleurenpallet. Om het hout te beschermen tegen vuil en vlekken is behandelen aan te raden. Bekijk de foto met de kleuren. Wij behandelen de tafel met een:

1. Ultra matte lak, de natuurlijke kleur van het Suarhout blijft behouden.

2. Brown, het hout word iets donker echter de vlammen en lichte kleuren springen er extra uit.

Het metalen onderstel word standaard behandeld met een zwarte of witte poedercoating of metaalkleur. Viltjes onder het onderstel om krassen te voorkomen raden wij aan. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. 

Levertijd zeker 4-6 weken. Behandelen van het blad, uitharden van de verf, metalen onderstel lassen en naar de poedercoatfabriek brengen kosten veel tijd. Daarna moeten we nog de route's inplannen voor de chauffeurs. Wij houden u op de hoogte betreft de leverdag.

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4 tot 6 weken


Kies uw maat voor de tafel rond


Behandeling


Zelf behandelen


Behandeling metalen onderstel


hoogte tafel


Showroom bezoeken


€ 1.049,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops