Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel 4-4,5 cm > Eiken tafel - 4-4,5 dik - metalen U onderstel - 12x8 cm

Bookmark and Share

Eiken tafel - 4-4,5 dik - metalen U onderstel - 12x8 cm


Een eiken tafel met een massief blad van 4 of 4,5 cm dik. Gemaakt van een hoge kwaliteit Europees eikenhout. Daaronder een metalen onderstel in U vorm. Prachtige tafel met een stoer onderstel, kokermaat 12x8 cm.

Deze eiken tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset. Maar wij kunnen ook voor u monteren, geen probleem.

Hulp met tillen bij deze zware bladen is noodzakelijk, de chauffeur is meestal alleen.

U heeft keuze uit een glad blad, noesten opgevuld of uit een rustiek blad, noesten en scheurtjes niet opgevuld. Tafelhoogte bij een glad blad 77 cm hoog en bij en rustiek blad 78 cm hoog.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard gepoedercoat. Om roest te voorkomen en om kwaliteit te leveren, kiezen wij voor poedercoaten. Geverfde onderstellen hebben niet de hoge kwaliteit van poedercoaten, ook kunt u verf er af stoten. Poedercoat in de kleur zwart, of wit, of verzonken.

Viltjes onder het onderstel om krassen te voorkomen raden wij aan.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. 

U kunt zelfs op afspraak komen kijken om uw eiken tafelblad uit te zoeken. Er komt een sticker met uw naam op het blad en wij zorgen dat het blad bij u komt. Heeft u zelf een aanhanger dan kunt u het blad direct meenemen. Wilt u dat het blad behandeld word dan duurt het 2-3 weken voordat het blad klaar is. De behandeling heeft tijd nodig in meerdere lagen en moet uitharden.

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 5-6 weken


Kies uw maat voor de eiken tafel


Uitvoering blad


Behandeling eiken tafels


Kleur metalen onderstel


Montage


Showroom bezoeken


Prijs: € 775,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops