Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel 8 cm > Eiken tafel - 8 dik - metalen x onderstel 10x10 cm

Eiken tafel - 8 dik - metalen x onderstel 10x10 cm

Eiken tafel - 8 dik - metalen x onderstel 10x10 cm  Eiken tafel - 8 dik - metalen x onderstel 10x10 cm  Eiken tafel - 8 dik - metalen x onderstel 10x10 cm

Bookmark and Share

Eiken tafel - 8 dik - metalen x onderstel 10x10 cm


Een eiken tafel met een blad van maar liefst 8 cm dik. Gemaakt van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Netjes glad geschuurd. Daaronder een metalen onderstel in X vorm. Plaatje in uw huis deze zware tafel.

Deze eiken tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard gepoedercoat. Om roest te voorkomen en om kwaliteit te leveren, kiezen wij voor poedercoaten. Geverfde onderstellen hebben niet de hoge kwaliteit van poedercoaten, ook kunt u verf er af stoten. Poedercoat in de kleur zwart, of wit.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4-6 weken


Kies uw maat voor de eiken tafel


Behandeling


breedte tafel


Behandeling metalen onderstel


hoogte tafel


Prijs: € 1.220,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops