Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel 6 cm > Eiken tafel - 6 cm dik - metalen trapezium onderstel 10x10 cm

Eiken tafel - 6 cm dik - metalen trapezium onderstel 10x10 cm


Een eiken tafel met een blad van 6 cm dik. Het blad is gemaakt van 2 lagen van 3 cm wat vakkundig is verlijmd. U ziet het bijna niet. Van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Blad is glad geschuurd maar heeft toch een rustieke uitstraling. Daaronder een metalen onderstel in trapezium vorm, kokermaat 10x0 cm. Zeer stevig onderstel met veel beenruimte. Ook mogelijk in 6 cm massief.

Deze eiken tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet. Kijk ook eens op onze productinfo pagina.

Het metalen onderstel is standaard behandeld met een blanke lak. Bij opties kunt u nog kiezen voor een poedercoat behandeling in de kleuren zwart of wit.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4-6 weken


Kies uw maat voor de eiken tafel


Dikte blad


Behandeling eiken tafels


Behandeling metalen onderstel


Hoogte tafel


Zelf behandelen


Prijs: € 999,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops