Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel 6 cm > Eiken tafel - 6 cm dik - metalen V onderstel 12x6 cm

Eiken tafel - 6 cm dik - metalen V onderstel 12x6 cm


Een eiken tafel met een blad van 6 cm dik. Het blad is gemaakt van 2 lagen van 3 cm wat vakkundig is verlijmd. U ziet het bijna niet. Van een hoge kwaliteit Frans eikenhout. Blad is glad geschuurd maar heeft toch een rustieke uitstraling. Daaronder een metalen onderstel in V vorm, kokermaat 12x6 cm. Zeer stevig onderstel met veel beenruimte. Ook mogelijk in 6 cm massief.

Deze eiken tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet. Kijk ook eens op onze productinfo pagina.

Het metalen onderstel is standaard behandeld met een blanke lak. Bij opties kunt u nog kiezen voor een poedercoat behandeling in de kleuren zwart of wit.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven, Deventer of Utrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 4-6 weken


Kies uw maat voor de eiken tafel


Dikte blad


Behandeling eiken tafels


Behandeling metalen onderstel


Hoogte tafel


Zelf behandelen


€ 1.279,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops