Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Boomstamtafel > boomstamtafel Suar > Boomstamtafel Suar metalen V poot

Boomstamtafel Suar metalen V poot

Boomstamtafel Suar metalen V poot  Boomstamtafel Suar metalen V poot  Boomstamtafel Suar metalen V poot

Boomstamtafel Suar metalen V poot  Boomstamtafel Suar metalen V poot

Bookmark and Share

Boomstamtafel Suar metalen V poot


 

Een Suar boomstamtafel met een massief blad van 8 cm dik. Aan de zijkant van de tafel zit u nog de charme van het boomschors. Netjes glad geschuurd natuurlijk. Daaronder een metalen onderstel in V vorm met voetplaat. Met dit onderstel heeft u veel ruimte voor de stoelen. Deze boomstamtafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset. Blad moet worden getild met zeker 4 mensen. Chauffeur is alleen.

 

 

LET OP DIT ONDERSTEL IS STANDAARD 73 CM HOOG, DAN WORD HET BLAD ONGEVEER 81 CM HOOG. Wilt u een onderstel wat lager is dan moeten wij hier een prijs voor uittellen, stuur ons een email.

 

 

Het Suarhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet. Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in de kleur zwart. Aan te raden is om viltjes onder het onderstel te plakken om krassen op uw vloer te voorkomen

 

 

Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Utrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de Suar boomstamtafels worden gemaakt in eigen fabriek.

 

 

Onder kunt u kiezen voor diverse opties

 


Levertijd: 2-3 weken


Kies uw maat Suarblad


Behandeling


Behandeling onderstel


Montage


Prijs: € 1.220,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops