Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Boomstamtafel > boomstamtafel Suar > Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10

Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10

Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10  Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10  Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10

Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10  Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10

Bookmark and Share

Boomstamtafel Suar metalen Matrix poot 10x10


Een Suar boomstamtafel met een massief blad van 8 cm dik. Aan de zijkant van de tafel zit u nog de charme van het boomschors. Netjes glad geschuurd natuurlijk.

Daaronder een metalen onderstel in Matrix vorm, kokerdikte 10x10 cm. Met dit onderstel heeft u veel ruimte om de tafel heen. Deze boomstamtafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset. Onderstel is 70 cm hoog, tafelhoogte word dan ongeveer 78 cm hoog.

Blad moet worden getild met zeker 4 mensen. Chauffeur is alleen.

Het Suarhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard gepoedercoat. Om roest te voorkomen en om kwaliteit te leveren, kiezen wij voor poedercoaten. Geverfde onderstellen hebben niet de hoge kwaliteit van poedercoaten, ook kunt u verf er af stoten. Poedercoat in de kleur zwart.

Aan te raden is om viltjes onder het onderstel te plakken om krassen op uw vloer te voorkomen

Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Utrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de Suar boomstamtafels worden gemaakt in eigen fabriek.

Onder kunt u kiezen voor diverse opties

 


Levertijd: 2-3 weken


Kies uw maat Suarblad


Behandeling


Behandeling onderstel


Montage


showroom bezoeken


Prijs: € 1.250,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops