Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > > Eiken tafel opgedikt blad - metalen onderstel gedraaide poot

Bookmark and Share

Eiken tafel opgedikt blad - metalen onderstel gedraaide poot


Een eiken tafel met een opgedikt blad. Een opgedikt blad is een blad wat standaard 2 of 4  cm dik is. Daaronder maken we een rand van 2 of 4 cm. Zo lijkt het net alsof het een massief blad is van 6 of 8 cm dik. Net zo mooi, maar wel een stuk goedkoper dan een massief blad. Netjes glad geschuurd. Daaronder een metalen onderstel in gedraaide vorm. Iets aparts. Gemaakt van Europees goed gedroogd eikenhout.

Deze eiken tafel opgedikt word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in diverse kleuren. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Purmerend. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 2-6 weken


Prijs: € 705,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops