Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > > Eiken tafel opgedikt blad - metalen onderstel X poot

Bookmark and Share

Eiken tafel opgedikt blad - metalen onderstel X poot


Een eiken tafel met een opgedikt blad. Een opgedikt blad is een blad wat standaard 2 of 4  cm dik is. Daaronder maken we een rand van 2 of 4 cm. Zo lijkt het net alsof het een massief blad is van 6 of 8 cm dik. Net zo mooi, maar wel een stuk goedkoper dan een massief blad. Netjes glad geschuurd. Daaronder een metalen onderstel in X vorm. Gemaakt van Europees goed gedroogd eikenhout.

Deze eiken tafel opgedikt word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in diverse kleuren. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Purmerend. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 2-6 weken


Prijs: € 705,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops