Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Boomstamtafel > boomstamtafel 4-5 cm > Eiken boomstamtafel - metalen onderstel dubbel X poot

Bookmark and Share

Eiken boomstamtafel - metalen onderstel dubbel X poot


Een eiken boomstamtafel  met een massief blad van 4 cm dik. Aan de zijkant van de tafel zit u nog de charme van het boomschors. Netjes glad geschuurd natuurlijk. Daaronder een metalen onderstel in dubbele X vorm. Een tafel met een apart onderstel, geeft veel beenruimte, gemaakt van Europees goed gedroogd eikenhout.

Deze boomstamtafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren met bijgeleverde schroevenset.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel is standaard onbehandeld. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in diverse kleuren. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Purmerend. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 2-6 weken


Prijs: € 749,00

Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops