Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel rond 5 dik > Eiken tafel rond - 5 dik - met eiken X onderstel

Bookmark and Share

Eiken tafel rond - 5 dik - met eiken X onderstel


Een eiken tafel rond met een massief blad, daaronder een eiken onderstel X model. Een ronde tafel met een stoer uiterlijk. Het ronde tafelblad is 5 cm dik. Gemaakt van Europees eikenhout, goed gedroogd. Dit blad heeft een rustieke uitstraling, noesten opgevuld.

Rond blad van 6 cm dik met eiken onderstel op aanvraag.

Totale hoogte is 78 cm hoog. Maatwerk is mogelijk op aanvraag.

De ronde tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen de tafel ook bij u monteren geen probleem.

Hulp met tillen bij deze zware bladen is noodzakelijk, de chauffeur is meestal alleen.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken inUtrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

U kunt zelfs op afspraak komen kijken om uw eiken tafelblad uit te zoeken. Er komt een sticker met uw naam op het blad en wij zorgen dat het blad bij u komt. Heeft u zelf een aanhanger dan kunt u het blad direct meenemen.

Wilt u dat het blad behandeld word dan duurt het 2-3 weken voordat het blad klaar is. De behandeling heeft tijd nodig in meerdere lagen en moet uitharden.

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 5-6 weken


doorsnede tafel rond


Behandeling eiken tafels


Showroom bezoeken


Montage


hoogte tafel


Prijs: € 795,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops