Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel rond 5 dik > Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat

Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat

Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat  Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat  Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat

Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat  Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat  Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat

Bookmark and Share

Eiken tafel rond - 5 dik - met metalen bodemplaat


Een eiken tafel rond met een massief blad, daaronder een metalen bodemplaat van 70 cm doorsnede. met metalen poot. Een ronde tafel waar u weinig last heeft van het onderstel. Het ronde tafelblad is leverbaar in de dikte maat 5 cm dik. Gemaakt van Europees eikenhout, goed gedroogd. Dit blad heeft een rustieke uitstraling, noesten opgevuld.

Blad van 6 cm dik op aanvraag.

De ronde tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen de tafel ook bij u monteren geen probleem.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel word standaard behandeld met een zwarte of witte poedercoating.

Viltjes onder het onderstel om krassen te voorkomen raden wij aan. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Utrecht. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 

U kunt zelfs op afspraak komen kijken om uw eiken tafelblad uit te zoeken. Er komt een sticker met uw naam op het blad en wij zorgen dat het blad bij u komt. Heeft u zelf een aanhanger dan kunt u het blad direct meenemen.

Wilt u dat het blad behandeld word dan duurt het 2-3 weken voordat het blad klaar is. De behandeling heeft tijd nodig in meerdere lagen en moet uitharden.

Kies onder uit diverse opties.


Levertijd: 2-6 weken


Doorsnede tafel rond


kleur metalen onderstel


Behandeling eiken tafels


Showroom bezoeken


Montage


Prijs: € 795,00
Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops