Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Eikentafelsonline.nl > Eiken tafel > Eiken tafel rond > Eiken tafel rond - 3 metalen poten

Bookmark and Share

Eiken tafel rond - 3 metalen poten


Een eiken tafel rond met een massief blad, daaronder een metalen onderstel met 3 schuine poten. Een ronde tafel met veel ruimte om de tafel en veel beenruimte. Het ronde tafelblad is 4 cm dik. Gemaakt van Frans eikenhout, goed gedroogd.

De ronde tafel word geleverd met los blad en los onderstel, makkelijk zelf te monteren. Maar wij kunnen de tafel ook bij u monteren geen probleem.

Het eikenhout is onbehandeld, u kunt kiezen uit diverse kleuren behandelingen die wij graag voor u uitvoeren. Zo is het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Links bij de foto's ziet u een kleuren pallet.

Het metalen onderstel word standaard behandeld met een blanke lak tegen roesten. Tegen een meerprijs kunnen wij het onderstel poedercoaten in de kleur zwart of wit. Kijk bij  extra opties welke kleur u wenst. 

Wilt u de tafel liever in een ander maat of hoogte, geen probleem, maatwerk is mogelijk. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken in Eindhoven of Nieuwkoop. Hier kunt u ook met eigen ogen zien hoe de eiken tafels worden gemaakt in eigen fabriek. 


Levertijd: 2-6 weken


Kies uw maat voor de tafel rond


Behandeling metalen onderstel


Behandeling eiken tafels


welke dikte tafelblad


hoogte tafel


Prijs: € 775,00

Steigerhout-Teakhout-Meubels door ProShops